Wie zijn wij

De basis van Vangangelt Assurantie adviesgroep is ervaring en kennis. Ger Vangangelt startte op 16 maart 1987 bij de NBV te Venlo. Tegenwoordig is deze uitvaartverzekeraar een onderdeel van Fortis ASR. Nadat hij vervolgens een aantal jaren RVS adviseur is geweest, maakte hij halverwege 1993 de overstap naar het zelfstandig ondernemerschap. Het klantenbestand maakte de afgelopen jaren een gezonde groei door.

Naast deze eigen groei werd vervolgens begin 2005 de assurantieportefeuille van Beekwilder Gilissen te Maastricht overgenomen. In 2023 volgde wegens omstandigheden ook het bedrijf Attentiv Heerlen - Maastricht van Hans Vangangelt.

Ger Vangangelt

Als een van de eerste assurantiekantoren voldoen Ger Vangangelt en zijn medewerk(st)ers aan de zeer strenge eisen die aan ons vak worden gesteld. Ons kantoor valt onder toezicht van de AFM (Autoriteit Financiële Markten) en voldoet tevens aan alle spelregels die de WFT (Wet Financieel Toezicht) aan ons mooie vak stelt. U moet hierbij denken aan zaken zoals bijvoorbeeld zorgplicht, transparantie en permanente educatie. Vanzelfsprekend is Ger Vangangelt in het bezit van alle relevante vakdiploma’s.

Het kantoor is tevens aangesloten bij het Klachteninstituut Verzekeringen, Autoriteit Financiële Markten, Kamer van Koophandel en de Sociaal Economische Raad. Tot slot is Ger Vangangelt in het bezit van een beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor assurantietussenpersonen en makelaars.

Contact

Visie

Onze visie richt zich in de eerste plaats op een integere relatie met onze klanten. We hebben dan ook een klantenbestand dat niet zó groot is dat we de klant als individu niet de aandacht kunnen geven die wij nodig achten. Onze klanten kiezen veelal voor een complete set polissen omdat wij zo veel persoonsgerichter ons werk kunnen doen. Elke situatie is anders omdat elke klant anders is. Dit vergt maatwerk, en maatwerk creëert een win/win situatie.

Daarom ligt de focus van Vangangelt Assurantie adviesgroep niet in eerste instantie bij het werven van nieuwe klanten, maar bij het ondersteunen en adviseren van onze bestaande klanten.