Hypotheken

Vertel ons wat uw dromen zijn over uw eigen huis, dan vertellen wij u precies of u ze kunt waarmaken. Met onze onafhankelijke deskundigheid en ons netwerk bent u altijd verzekerd van de beste offerte! Het gaat tenslotte om uw droomhuis! Wij zijn gespecialiseerd in het verzilveren van uw woning. Bent u 60-plus, heeft u weinig of geen hypotheek en bent u op zoek naar extra financiële ruimte dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij ondersteunen u bij het maken van de juiste keuze. Via diverse rekenmodules kunnen wij u op weg helpen.

Contact

Een hypotheek is maatwerk

Een advies gaan wij hier dan ook niet geven, want wij vinden een website niet de plaats om u een advies uit te brengen over zo’n belangrijke financiële stap voor de komende 30 jaar. Voor een gedegen advies kunt u contact met ons opnemen. Wij luisteren naar uw vraagstuk en op basis daarvan geven we graag advies.

Wij adviseren niet alleen, maar bemiddelen ook bij tientallen geldverstrekkers.

Maximale hypotheek berekenen

U bent op zoek naar uw droomhuis en daar komt veel bij kijken. Allereerst bent u benieuwd wat u maximaal kunt lenen aan hypotheek. U wilt dus uw maximale hypotheek berekenen.

Om dit precies te berekenen, kunt u een vrijblijvend gesprek aanvragen met onze hypotheekadviseur.

Hypotheekvormen

Zodra u zich begint te oriënteren op een hypotheek rijst snel de vraag welke hypotheek voor u geschikt is. Elke hypotheekvorm heeft eigen voorwaarden en fiscale aspecten en daarmee andere voor- en nadelen. Welke hypotheekvormen er zijn en wat de voor- en nadelen zijn leggen wij u graag uit.

Contact