Verzekeringen

Het productaanbod van Vangangelt Assurantie adviesgroep is divers, maar gek genoeg nauwelijks tastbaar. Voor buitenstaanders lijkt het misschien alsof we ‘lucht’ verkopen, het tegendeel is echter waar. Alles staat en valt met advies en vertrouwen: Verzekeren met hoofdletter V.
Onze meerwaarde bewijst zich wanneer iets misgaat bij onze klanten. Dat is het moment waarop wij in de bres springen, uw zorgen uit handen nemen en regelen dat u snel geholpen wordt. Om dit zo adequaat mogelijk te doen bieden wij naast een groot aantal producten vooral een degelijke service en persoonlijke aandacht. En dat is allesbehalve ‘lucht’.

Ons aanbod

De verzekermogelijkheden zijn bijna onbeperkt. Wij zorgen dat u niet verdwaalt in de mogelijkheden. In grote lijnen verdelen we ons aanbod in een aantal groepen.

  • Brandverzekeringen (woonhuis, inboedel, aansprakelijkheidsverzekering).

  • Voertuigverzekeringen (auto, motor, brommer, fiets, camper).

  • Levensverzekering en risico- en lijfrenteverzekering.

  • Wij berekenen graag uw maximale hypotheek.

  • Reis en recreatie.

  • Bedrijfsverzekeringen (inventaris en goederen, AVB).

  • Financieringen.

Hypotheek gesprek

Hypotheken

Er zijn veel soorten hypotheken. Wij helpen u graag om een goede keuze te maken en bekijken samen welke het beste bij u past. We zijn volledig op de hoogte van de meest recente fiscale spelregels, bijvoorbeeld vrijstelling overdrachtsbelasting en recht op renteaftrek. Laat u door ons voorlichten over alle facetten die van belang zijn voor een passende hypotheek, gebaseerd op uw persoonlijke situatie, woonwensen en toekomstplannen.

Hypotheken

Pensioen en lijfrente

Het regelen van uw pensioen laten we graag over aan de specialisten. Maar loopt uw lijfrenteverzekering af, dan helpen wij u graag verder. Wij bieden de mogelijkheid om het kapitaal over te hevelen naar een lijfrentespaarrekening die fiscaal bij u past. 

Pensioen
Huis verzekering

Verzekeringen

De risico’s die men op financieel gebied loopt wil men graag afdekken. Daarbij is er een onderscheid te maken tussen schadeverzekeringen en levensverzekeringen. Bij schadeverzekeringen komt al snel een vraag op als: "ik heb schade gemaakt bij mijn buren, wat nu?" Terwijl bij levensverzekeringen meer de vraag van toepassing is als: "wat zijn de financiële gevolgen van een overlijden". Om financiële onzekerheden uit te sluiten, is het verstandig om regelmatig uw verzekeringspakket te laten doornemen.

Sparen en beleggen

Wat te doen met geld dat u elke maand over heeft of een groot bedrag wat u ineens heeft ontvangen. U kunt dit geld op uw betaalrekening laten staan, maar u behaalt meer rendement als u gaat sparen of beleggen. De keuze voor sparen of beleggen is niet altijd eenvoudig. Uw persoonlijke situatie en wensen spelen in deze keuze een belangrijke rol. Wilt u op kort termijn over uw geld beschikken? Wilt u een vast rendement? Misschien hebt u nog wel andere wensen of zit u met vragen die het u moeilijk maken om de juiste keuze te maken. Laat u daarom door ons deskundig adviseren.

Sparen
financieren

Financieringen

U heeft momenteel niet de middelen om een aanschaf te doen van een nieuwe wasmachine omdat de oude kapot is gegaan, het verduurzamen van de woning of aanschaf van een nieuwe auto. Wij doen zaken met aantal geldverstrekkers en kunnen hier dus goed bij helpen.

Heeft u vragen? Neem contact op!

Indien u het prettig vindt dat wij geheel vrijblijvend een persoonlijke afspraak met u maken, kunt u ons een mailtje sturen.

Contact