Geleen - Henri Hermanslaan 165

6162 GE Geleen
73,4 m2 woonoppervlakte
D Energielabel
Verkocht

Omschrijving

Gelegen in Geleen vind je dit ruime en instapklare appartement. Met name voor starters een geweldige kans. Op het einde van de Henri Hermanslaan ligt dit appartement op de tweede woonlaag. Maar liefst 90 m2 woongenot. Uitstekende lichtinval, aan twee zijden van het huis een balkon met uitzicht op het groen. Een doorzon woonkamer, een moderne keuken, badkamer met douche en witgoed aansluitingen, een ruime hal met toegang tot het toilet en de twee slaapkamers.

Het trappenhuis is keurig. In de kelder een eigen berging en gezamenlijke fietsen- stalling. Ruim voldoende parkeermogelijkheden voor het appartement op de straat. Gratis en zonder vergunning.

Het appartementencomplex heeft een gezonde Vereniging van Eigenaars, het is het mooiste in de straat. Alles keurig verzorgd. Het centrum van Geleen, winkels, het NS station en het Fortunapark liggen op korte afstand. Ook uitvalswegen worden vlug bereikt.

Kortom een geweldige kans voor starters op de woningmarkt. Heb je belangstelling neem dan contact op, we nemen graag de tijd om je uitgebreid te informeren. Een bezichtiging inplannen is natuurlijk nog beter.

Indeling : Begane grond: Entree met intercom, brievenbussen en toegang naar grote kelderberging en fietsenstalling. Trappenhuis naar tweede woonlaag van de vier. Tweede woonlaag : Voordeur appartement, hal met meterkast en bergruimte, moderne elektrische groepenkast, toilet met fonteintje, woonkamer met toegang naar het balkon, gesloten keuken in hoogglans met gaskookplaat, afzuigkap, oven en koelkast. Vanuit de keuken toegang tot de douche met wastafel en witgoedaansluiting. Vanuit de keuken tevens extra toegang tot balkon. Appartement geheel doorlopend keurig laminaat, keuken en badkamer en toilet plavuizen. Slaapkamer met bergkast en toegang tot balkon achterzijde, extra buiten berging. Tweede slaapkamer. Mooi uitzicht aan zowel voor en achterzijde van het appartement, lage stookkosten, volledig kunststof kozijnen met dubbel glas. Gerenoveerde geschilderde balkons. Maatvoering : zie plattegrond c.q. 3D impressie.

Indeling

Begane grond: Entree met intercom, brievenbussen en toegang naar grote kelderberging en fietsenstalling. Trappenhuis naar tweede woonlaag van de vier.

Tweede woonlaag : Voordeur appartement, hal met meterkast en bergruimte, moderne elektrische groepenkast, toilet met fonteintje, woonkamer met toegang naar het balkon, gesloten keuken in hoogglans met gaskookplaat, afzuigkap, oven en koelkast. Vanuit de keuken toegang tot de douche met wastafel en witgoedaansluiting. Vanuit de keuken tevens extra toegang tot balkon.

Appartement geheel doorlopend keurig laminaat, keuken en badkamer en toilet plavuizen.

Slaapkamer met bergkast en toegang tot balkon achterzijde, extra buiten berging. Tweede slaapkamer.

Mooi uitzicht aan zowel voor en achterzijde van het appartement, lage stookkosten, volledig kunststof kozijnen met dubbel glas. Gerenoveerde geschilderde balkons.

Maatvoering : zie plattegrond c.q. 3D impressie.

Informatie

Energielabel:D
Gebruiksoppervlakte wonen:73,4 m2
Balkons:8,9 m2
Berging :15,8 m2
Bruto inhoud van het appartement: 236 m3
Bouwjaar:1960; Uitstekend onderhouden, geheel kunststof kozijnen met dubbel glas, HR Combiketel.
Woonkamer:33 m2
Keuken:6,95 m2
Hal:7,5 m2
Slaapkamers:8,05 m2 en 9,95 m2
Badkamer:2,32 m2
Kelder berging:2,32 m2
Balkon achterzijde:2,46 m22
Balkon straatzijde:6,14 m2

Heeft u vragen? Neem contact op!

indien u het prettig vindt dat wij geheel vrijblijvend een persoonlijke afspraak met u maken, kunt u ons een mailtje sturen.

Contact