Home Contact Website overzicht

Dommelstraat 3, Geldrop

“ Starterswoning “
   Dommelstraat 3
   5662 EL Geldrop

Vraagprijs €299.000 k.k.

Omschrijving:

Hoe vaak kom je ze nog tegen ? De ideale starterswoning ! Gelegen in Geldrop in de groene " Skandiawijk ", op korte afstand van het centrum, de basisschool, kinderopvang, speelgelegenheid, sportaccommodaties en de natuur als naaste buur. Antwoord : Niet vaak!

Enkele kenmerken : Allereerst beschikt de woning over een ruime doorzon-woonkamer van bijna 25 m2, een halfopen moderne keuken welke van alle gemakken is voorzien. Het gedeeltelijk overdekte terras, de diepe prima verzorgde op het westen gelegen omsloten tuin met stenen berging en achterom.

Op de verdieping 3 grote slaapkamers van respectievelijk 3.60 m x 3.00 m, 3.10 m x 2.30 m en de master 4.45 m x 3.60 m. Voorzien van inbouwkasten. De moderne badkamer met glazen douchewand, toilet en vaste wastafel.

Op de tweede verdieping, via vaste trap bereikbaar, de CV-bergruimte, ketel eigendom en een grote zolderkamer van 15 m2, met veel kastruimte.

Deze gezellige woning verkeert in een uitstekende staat en biedt nog meerdere extra`s. Ik noem graag de Quooker in de keuken met direct kokend water of spa rood, net wat je wenst ! De zonnepanelen in eigendom met keurige opbrengst waardoor de energielasten laag blijven.

Ik kan nog wel een tijdje doorgaan, misschien komt u liever zelf kijken. Met plezier maak ik alle tijd.

Vriendelijke groet,
Ger Vangangelt, uw makelaar !Ps. Nadat de woning is gefotografeerd en professioneel is ingemeten vind je hem ook op Funda, Jaap, Huislijn etc. etc. Tijdens een bezichtiging ontvangt u een brochure met alle gegevens.

 

Virtual Partners