Home Contact Website overzicht

Stikkerstraat Geleen

“ Ruime gezinswoning “
   Stikkerstraat 70
   6164 CT  Geleen

Vraagprijs  € 174.000,-  k.k.

Omschrijving:

- Uitstekend onderhouden, moderne afwerking en instap klaar.
- Royale huiskamer van ca. 30m2 met separate luxe in hoogglans afgewerkte keuken.
- Mooie betegelde toiletruimte met zwevend toilet en fonteintje.
- Badkamer met ligbad en douche, mooi betegeld, design radiator en tweede toilet.
- 4 ruime slaapkamers respectievelijk 17m2, 16m2, 5,7m2 en 9,7m2.

Deze royale tussengelegen woning werd de afgelopen jaren uitstekend onderhouden, verbouwd en verbeterd. De gehele beneden verdieping werd voorzien van grote donkere moderne plavuizen.
De hardhouten kozijnen aan de voorzijde werden recent nog geschilderd, ook werden alle kamers kort geleden in een verfje gezet. De slaapkamers en de overloop werden voorzien van moderne spanplafonds. Op één raam na is de gehele woning voorzien van dubbel glas. De energielasten zijn bijzonder laag.
Indeling : Hal, meterkast, toilet, doorgang naar woonkamer, keuken en trap naar verdieping.

Woonkamer ca. 30m2 met zwarte plavuizen vloer, grote raampartijen, tuindeur naar betegeld terras van 25m2 en tuin. In de tuin vindt u tevens een stenen berging van 8m2. De tuin is via de achterzijde en eigen doorgang toegankelijk en afgeschermd met een houten poort.
De keuken van 12,5m2 is schitterend en van alle gemakken voorzien. Koel vries combinatie, inductie kookplaat, luxe oven, luxe RVS wasemkap, ingebouwde vaatwasser met tiptoetsbediening en meerdere boven en onderkasten. De gehele keuken is smaakvol afgewerkt in hoogglanslak.
In de keuken vindt u tevens de CV combiketel, prima onderhouden en eigendom, alweer een forse maandelijkse besparing.

Op de verdieping de overloop met toegang tot de 4 slaapkamers, twee aan de voorzijde van het huis en twee aan de achterzijde, de kozijnen aan de achterzijde van het huis zijn geheel in kunststof uitgevoerd. Op de verdieping tevens de heerlijke badkamer, keurig afgewerkt en voorzien van ligbad, douchewand en tweede toilet.

De Stikkerstraat is gelegen in een rustige woonwijk met beperkt doorgaand verkeer, maar toch gunstig t.o.v. de grote uitvalswegen en alle dagelijkse voorzieningen. Scholen, winkels, zorg en sportgelegenheid vindt u in de directe nabijheid.
Wij zijn erg enthousiast over hetgeen deze woning te beiden heeft, ruimte, lage lasten en een uitstekende instapklare afwerking.  Wij zijn er zeker van dat wij u met een bezichtiging kunnen overtuigen, belt u ons gerust voor een afspraak, wij nemen graag alle tijd.

 


Virtual Partners