Home Contact Website overzicht

Schumanstraat, Landgraaf


"Vrijstaand woonhuis"
Schumanstraat 2
6371 BR Landgraaf

Vraagprijs € 295.000,- k.k.

Omschrijving:

" Unieke kans ". Wij zijn zeer enthousiast u dit vrijstaande woonhuis op een groot perceel in het centrum van Landgraaf te mogen aanbieden. U leest het goed, "vrijstaand" en met een "groot perceel" bedoelen we een perceel van maar liefst 697 m2 en met " in het centrum van Landgraaf" bedoelen we op net geen 500 meter afstand van de markt in Schaesberg. Kortom echt een unieke kans. Indeling: Via de voordeur komt u in de royale hal, met toilet, meterkast, vaste beuken houten trap naar de verdieping, vaste trap naar de kelderruimte en doorgang naar keuken en woonkamer. De kelder: twee ruimten van 10.36m2 en 9.31m2 en een tussenruimte van 3.32m2. In de laatst genoemde tussenruimte bevindt zich de uitstekend onderhouden C.V. ketel welke in eigendom is.

Doorzon-woonkamer 33m2, met veel lichtinval en extra venster aan de linker oprit zijde. Doorgang via schuifdeur naar de keuken 10.7m2, voorzien van inductie kookplaat, RVS afzuigkap, inbouw koelkast en combimagnetron. Zowel via de tuindeur in de woonkamer als via de keukendeur heeft u toegang tot het beklinkerde terras welk deels is voorzien van degelijke overkapping met lichtkoepel. Tevens de gigantische tuin die door de hoge beplanting optimale privacy biedt tegen de naastgelegen woningen. Aan de rechterzijde van het woonhuis een inrit naar de garage voorzien van elektrische sectionaalpoort. Aan de linkerzijde van de woning ligt ook een brede oprit welke is afgewerkt met een mooi stalen hekwerk richting achterom. Vanaf het terras is de tuin ongeveer 35 meter diep en gemiddeld 13,5 meter breed, zowel de voor als achtertuin zijn uitstekend onderhouden, de tuin achterom ligt op het zuiden.

De garage is zoals gezegd via de oprit aan de rechterzijde te bereiken, sectionaalpoort, maar tevens via de twee zijdeuren welke uitkomen in de tuin. De garage is ruim 30m2, voorzien van elektriciteit en water, een kleine auto parkeert u gemakkelijk binnen.

Binnen gaan we verder op de verdieping. Overloop van 5m2 met afzonderlijk toilet, kleine badkamer 2.27mx1.86m met vaste wastafel, designradiator en douche. Er is tevens een vaste trap naar de zolder. Op de verdieping tevens drie ruime slaapkamers, slaapkamer 1 aan de straatzijde 11,6m2, slaapkamer 2 tuinzijde 12,13m2 en slaapkamer 3 tuinzijde 7,5m2, deze is tevens voorzien van een leuk balkon 4m2.

De zolder is via een vaste trap bereikbaar en biedt met een vloeroppervlakte van 50m2 enorm veel mogelijkheden, twee dakramen zorgen voor extra daglicht.

Tot slot kunnen wij u melden dat de woning in een uitstekende staat verkeert, gedeeltelijk
voorzien van rolluiken, perfect dak, nieuwe voordeur, zeer goed verzorgde voor en achtertuin, kunststof kozijnen rondom en goed verzorgd schilderwerk zowel binnen als buiten. Ik vertelde u dat ik enthousiast ben en nu weet u waarom.

 

Virtual Partners