Home Contact Website overzicht

Ammonieterf 40, Heerlen

Ruime halfvrijstaande hoekwoning op uitstekende locatie !
Vraagprijs  € 134.000,- K.K.

Deze gezellige woning is uitermate geschikt voor een jong gezin of starters op de woningmarkt.  De woning is gelegen aan een woonplein zonder doorgaand verkeer. Aan de achterzijde van de aan de overkant gelegen woningen stroomt de Caumerbeek.  Het groengebied Koumenberg sluit hier op aan. Aan mogelijkheden om veilig te wandelen, fietsen en spelen ontbreekt het hier niet. Daarnaast beschikt de wijk Rennemig zelf ook over diverse speelgelegenheden, sportverenigingen en een eigen basisschool. Het winkelcentrum Heerlerheide met alle voorzieningen vindt u op loopafstand.

De woning zelf is gelegen op een hoekperceel van 200 m2. Zoals u op de bijgevoegde perceelkaart kunt zien is de tuin aanzienlijk ruimer dan de omliggende woningen. Achterom is het dan ook heerlijk vertoeven. De woningen hier werden gebouwd in 1984. Het pand verkeert dan ook in een uitstekende staat van onderhoud, is prima geïsoleerd en voldoet aan alle moderne woonwensen.

Indeling : Begane grond :  Entree / hal, meterkast. Woonkamer L vormig 28 m2, halfopen keuken, doorgang naar verdieping, toilet met fonteintje, doorgang naar zeer royale tuin met vrijstaande buitenberging.

1e verdieping : Overloop, drie slaapkamers met een oppervlakte van respectievelijk 14 m2, 11,5 m2 en 8,5 m2. Ruime luxe badkamer met ligbad/douche, badmeubel, 2e zwevend toilet en designradiator.
Zolderverdieping : Vaste trap naar grote verwarmde zolder met dakraam. Bergruimte, mechanische ventilatie en uitstekend onderhouden C.V. installatie.

Deze instapklare en direct beschikbare woning  biedt veel extra`s t.o.v. het aanbod in de omgeving.
Komt u gerust zelf kijken, u zult verbaasd zijn over de ruimte en de rustige ligging. Ik maak graag alle tijd om u volledig te informeren, bij deze nodig ik u dan ook van harte uit.

Met vriendelijke groet,  Ger Vangangelt - Makelaar
 


Bastings Webdesign